VALTRA S4 SERİSİ

valtra-s4-traktorler

Hattat Grubu yaklaşık 18 yıldır üretimde bulunduğu traktör sektöründe, bu 18 yıllık tecrübesi ile birlikte teknolojiyi tam anlamıyla kullanması sonucunda bir traktör serisi üretmiştir. Valtra S4 Serisi olarak adlandırılan bu serinin ana özelliği çiftçilerin uzun saatler boyunca maksimum verim ile çalışmalarına olanak tanıyacak bir tasarım ve konfora sahip olmasıdır. Bir traktörden beklenenin çok daha üstüne çıkmayı başaran bu seri ile birlikte Hattat Grubu yılların deneyimi ve kararlılığı ile neler başarılabileceğini tüm Türk ve yabancı çiftçilere göstermiştir.

 Motor ve Şanzıman

Valtra S4 Serisi, teknolojinin son nimetlerinden faydalanarak yalnızca kalitesiyle değil cep dostu olmasıyla çiftçilerin gönlünü kazanmayı hedeflemektedir. Bunu da sahip olduğu Agco Power motorları ile sağlamaktadır. Bu motorlar daha az mazot harcayıp aynı yüksek performansı sergilemeyi amaçlamakta ve bunu başararak hem çevre dostu hem de çiftçilerin dostu olmaktadır. Maksimum güvenliği sahip olduğu çok diskli frenlerin mükemmel frenleme seçeneğiyle sunan Hattat Grubu, bu traktör serisi ile hem ileri hem de geri yönde konforlu bir kullanımı vadetmektedir.

 Sürüş Konforu

Çiftçilerin tarla ve bahçelerde saatlerce harcayacakları enerjinin onlar için yeterince çok olduğunu düşünerek, onları daha fazla yormak istemeyen ve çiftçiler için maksimum konforu hedefleyen Valtra S4 Serisi, sürücülerin traktörlerinde daha çok kontrolü sağlayarak daha konforlu bir sürüş geçireceklerinin bilincindedir.

Bu sebeple sürücülerin kontrollerini daha kolay sağlayabilmeleri amacıyla ayarlanabilir koltuk ve direksiyon dizayn eden Hattat Grubu, her sürücünün kendisine göre ayarlayacağı koltuk ve direksiyonun kontrolü de arttıracağını düşünmüştür. Ayrıca bunun dışında yumuşak pedal seçeneği de sunan bu traktör serisi, bu sayede ergonomik pedallar ile konforu bir tık daha yükseğe çekmeyi hedeflemiştir.  

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir