New Holland TTB Serisi

newhollandttbserisi_1

New Holland tarafından piyasaya sürülen TTB serisi modern tasarımı ile bahçe ve bağcılık işlerini başarıyla yerine getirmektedir. New Holland TTB serisi kısa sürede kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasında girmeyi başarmıştır.

Güçlü motor yapısı ve başarılı transmisyon sistemi ile ham rahat bir sürüş imkanı tanımakta hem de her türlü beklentiyi rahatlıkla karşılayabilmektedir. TTB serisinin asıl tasarım amacı yamaçlarda talep edilen model üretimi sağlamaktır. Ancak başarılı yapısı nedeniyle her türlü bağ ve bahçecilik işlerinde kullanılabilmektedir. Yüksek güç ve rahat kullanım yapısıyla bütün bağ ve bahçecilik işlerinin en başarılı çözüm ortağıdır.

Motor ve Şanzıman

newhollandttbserisi_2

New Holland TTB serisi üç farklı model ile piyasaya sürülmüştür. Modeller; 50, 55 ve 65 HP motor güçlerine sahiptir. Tier III ailesine mensup motorlar zararlı gaz salınımını minimum seviyede tutmaktadır. Üç silindirli motor yapısı ile her türlü bağ ve bahçecilik işlerinin üstesinden başarıyla gelen TTB; Turbo Intercooler özelliği ile boşa yakıt tüketimini sınırlarken performansı da üst düzeye çıkarmaktadır. Motorun yapısı gereği bakım ve onarımlar düşük maliyetlere kolay bir şekilde sağlanmaktadır. Yüksek tork üretimi başarıyla sağlanmaktadır. Tam senkromeçli vites kutusuna sahiptir. Aynı zamanda 8 ileri 2 geri vites imkanı tanımaktadır. Çiftçeker özelliği koltuğun altında yer almakta olan kol yardımıyla kolaylıkla aktif edilebilmektedir.

Sürüş Konforu

newhollandttbserisi_3

Yenilenmiş ve modern bir yapıya sahip olan New Holland TTB serisi; güçlendirilmiş çamurluk tasarımıyla göz doldurmaktadır. Çıkartılıp takılabilen yüksekliği ayarlanabilen çamurluklar en güç arazilerde bile rahatlıkla hareket imkanı tanımaktadır. TTB Serisinin diğer konfor özellikleri şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Rahat Koltuk Tasarım
  • Ergonomik Kollar
  • Hidrolik Sistemler
  • Yenilenmiş Fren Sistemi
  • En Güç Arazilerde Dahi Güçlü Tutuş

New Holland TTB Serisi Teknik Özellikleri:
newhollandttbserisiteknikozelliklerBu seride 3 fakrlı traktör bulunmaktadır. Bunlar New Holland TT50B, New Holland TT55B ve New Holland TT65B’dir.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir