Deutz-Fahr 5G Serisi

df-5gserisi04

DEUTZ FAHR 5G Serisi arasında 5090G, 5100G ve 5110G gibi modeller yer alıyor. Bu modeller neredeyse her iş için kullanılabilmesi için tasarlanmıştır. Yüksek performans, ekonomik yakıt harcama ve gelişmiş özellikleriyle konforu da en iyi şekilde sağlıyor.

Motor ve Şanzıman

Güvenli ve fonksiyonel bir yapıya sahip olan şanzımanı ile bütün tarım işlerde kullanılabilir. 2 aşamalı powershift’e sahiptir ve 5 ana vitesi, 4 takviye kademesiyle donatılan şanzımanı ile kolay bir kullanım sunar. 4 takviye içerisinde bulunan süper sürüngen vites özelliği sayesinde dikim veya ekim gibi yavaş hızın gerektiği devirleri de sağlamaktadır. Direksiyonun üstünde mekanik shuttle sitemi yer alıyor. Bütün PTO hızlarını (540, 540E, 1000 ve 1000E) sunarken, aynı zamanda yol kuyruk mili de bulunuyor. İstenilen bütün devirler ile tarım işleri daha da kolay hale getiriliyor.

55 litrelik pompa debisi ve altı tane bulunan hidrolik çıkışının yanı sıra elektrohidrolik kontrollü arka kaldırıcısı sayesinde 5410 kg’a kadar kaldırma alanı bulunuyor. Böylelikle DEUTZ FAHR 5G Serisi en güçlü performanslar için bile ideal bir kullanım sunuyor. Tüm tekerleklerinde disk frenleri vardır ve hız gerektiren ağır yükler için de fren gücünü gösterir. Motor gücü 88HP, 100HP ve 110HP şeklinde değişiyor. Hem uzun süre kullanım hem de güvenirlik açısından üstün teknoloji özelliklerden faydalanmıştır. Yüksek basınç sayesinde çalışan bu seride, güçlü performans sağlanır ancak yakıt tüketimi en aza indirilir.

Sürüş Konforu

Üst düzey bir konfora sahip kabini ile DEUTZ FAHR 5G Serisi Giugiaro tasarımına sahiptir. İtalyan tasarımı olduğu için oldukça modern ve rahattır. Kontrol dizilişleri ile işlevsel, ergonomik yapıya sahip olmasıyla da çok rahat bir çalışma alanı yaratılmış oluyor. Kabin içinin geniş olması da daha rahat hareket edilmesine olanak sağlıyor.

Bu seriye ait traktör modellerinin önerilen anahtar teslim satış fiyatları ise;

Model Versiyon Önerilen Perakende Satış Fiyatı (KDV Dahil)
5090 G DT LS Kabin-Klima 172.579 TL
5100 G DT LS Kabin-Klima 185.335 TL
5110 G DT LS Kabin-Klima 200.108 TL
5115.4 G DT LS Kabin-Klima 209.536 TL

Deutz Fahr 5G Serisi Broşürü

[pdfviewer]http://www.traktorler.net/wp-content/uploads/2017/10/5g_son_brosur1.pdf[/pdfviewer]

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir