John Deere Milenio 6MC Serisi

6mc-serisi-john-deere-03

Ünlü traktör markalarından biri olan John Doree tarafından üretilen John Deere 6MC Serisi 90 – 110 hp (66 – 81 kW) kelimenin tam anlamıyla segmentinde çığır açan bir traktördür. Bağ ve bahçe işlerinde kullanılan diğer traktörlere nazaran daha güçlü bir motor gücü olan ve işinizi daha hızlı yapmanızı sağlayan bu traktör tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir donanıma sahiptir. Kullananlar tarafından tarlaların vazgeçilmezi olarak adlandırılan bu traktörün fiyatının, durumu ortalama seviyede olan insanların bile alabileceği seviyede olduğu biliniyor.

Motor Ve Şanzıman

John Deere 6MC Serisi 90 – 110 hp (66 – 81 kW) modelinin motorunun en belirgin özelliklerinden biri yüksek bir güce sahip olması ve buna nazaran düşük bir benzin kullanımı olmasıdır. Eğimli ve engebeli arazi koşullarında zorlanmadan çalışabilen motorun, üstün seviyedeki tork üretimi motorun diğer önemli özelliklerinden biridir. Kullanılan motorların hepsinin turbolu olduğu düşünülünce de dik yamaçlara çıkmasının kolaylığının gittikçe arttığı tahmin edilebilir.

Bunun dışında hiçbir zaman yarıda bırakmayacak olan motorun etkileyici bir hidrolik performansı vardır. Şanzımanda yer alan kuyruk mili 540/540E devire sahiptir. İstenildiği takdirde bu devir hızı 540/1000’e kadar çıkartılabilir. Kuyruk mili mevcut tüm viteslerle senkronize edilerek, en yüksek performansı verebilmektedir. Son olarak derinlik ve pozizyon kontrollerine sahip kaliteli hidroliği ve SCV’si, bu traktörün kendi muadilleri arasında en iyi seçimlerden biri olduğunu gösteriyor.

Sürüş Konforu

Özellikleriyle farklı bir tasarımla karşınıza çıkan John Deere 6MC Serisi 90 – 110 hp (66 – 81 kW) bağ ve bahçe işlerinizi yaparken rahat bir sürüş yapmanıza olanak sağlıyor. Kumandalarının ve gerekli ekipmanlarının kolay ulaşılabilir olması sayesinde, sürücüler zorluk yaşamadan bahçeleriyle ilgili işlemleri yerine getirebiliyor.

John Deere ‘nin 6 MC serisine ait traktör modellerine değinecek olursak, John Deere 6095MC, John Deere 6105MC ve John Deere 6115MC’dir.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir