Deutz Fahr Agrolux 55-65-75 Serisi

deutzfahragrolux55-65-75

deutzfahragrolux55-65-75Deutz Fahr Agrolux 55 | 65 | 75 serisi, sağlam ve dayanıklı şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Üç adet güç seçeneği bulunan bu traktörler, kısa dingil mesafesi ile öne çıkan bir çevik yapı ve manevra yeteneğine sahiptir.

Motor ve Şanzıman

Güçlü ve kompakt bir motor ile Deutz-Fahr Agrolux’ un üç silindirli motorları, Euro 3 ile uyumlu olmakla birlikte, düşük motor hızlarında dahi üstün yakıt ekonomisini bir araya getirmektedir. Deutz Fahr Agrolux 55 | 65 | 75 özel, aynı zamanda yüksek performanslı bir enjeksiyon sistemi kullanmaktadır. Turbo veya turbo intercooler sistemleri ile beraber çalışan traktörün, performansını daha da yukarıya çeker.

deutzfahragrolux55-65-75-traktorlernet

Tüm hava koşullarında motor oldukça verimli çalışıyor. Güçlü, verimli ve dayanmak üzere tasarlandı. Aracın şanzımanı ise, sınır tanımayan ve alternatifi olmayan bir üretimdir. 12 ileri vites ve 3 geri vites ile, azami 30 KM/s olan geniş bir hız yelpazesinde ideal vites aralığı temin eder.

Mükemmel yük dağılımı, etkili önden çekişi ve yerden yüksekliği; Agrolux’ ün ağır mekanizmalarla çalışırken bile mükemmel verim sunması anlamına gelir. Ön ve arka diferansiyeller 100% kilitlenebilir özellikte. Bu sayede, her türlü koşulda maksimum çekiş sağlayarak sürücünün yaşamını kolaylaştırıyor.

Agrolux 55 | 65 | 75 Sürüş Konforu

deutzfahragrolux55-65-75-traktorlernet2

İyi tasarlanmış kaput harlarıyla, zarif farları ve sürüş alanında ayrıntılara gösterilen özenle, Agrolux 55 | 65 | 75, tamamen kendine ait olan tarzı ile öne çıkar. Ancak işlevsellik, kesinlikle ikinci plana düşmez. Agrolux, bakım kolaylığı için motor kaputunu açma düğmesine de sahiptir. Ergonomik yerleşimli yanal kumanda kolları ve sürücünün makineyi çalıştırabilmek için ihtiyaç duyduğu tüm hayati bilgileri bir bakışta okumasını sağlayan gösterge paneli, traktörün tanımlayıcı özelliği olarak kalmaya devam eder.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir