Kubota M 7040

kubotam7040kapak

Türk çiftçisinin ihtiyaçlarını karşılamak üzerine tepeden tırnağa yenilenerek dizayn edilen KUBOTA M 7040 traktör sektörüne yepyeni bir anlayış getirmiştir. Tamamen operatör ihtiyaçları düşünülerek dizayn edilen motorda bir operatörün ihtiyacı olan her özellik bulunmaktadır.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geniş görüş açısından yüksek güç kabiliyetine debriyajsız sistemden diferansiyel kilidine kadar geniş bir kullanım deneyimi sunmaktadır. Güçlü ekipman taşıma desteği ile her türlü iş için uygun performansı başarıyla yakalamaktadır. Modern dış tasarımı ile hem hoş görünüme hem de her türlü araziye uygun boyutlara sahiptir.

Motor ve Şanzıman

70 HP motor gücü ile oldukça güç işlerin üstesinden başarıyla gelen KUBOTA M 7040, su ve yağ soğutmalı 4 silindir Turbo Intercooler sisteme sahiptir. Soğutma anlamında oldukça başarılı olması uzun süren işlerde dahi motorun güç kaybı yaşamadan hizmetini sürdürmesine olanak sağlamaktadır. Debriyaja basmadan ileri ve geri işlemleri ve hidrolik Shuttle Levye sistemi ile sürüş esnasında operatörün iş yükü hafifletilmektedir. 4 WD sistemi ile en ağır işleri dahi kolaylıkla yerine getirebilmektedir.  Konik ön dişli dingil yapısı ile rahat manevra imkanı tanınmaktadır. Sistemler toz ve çamurdan etkilenmemek üzere özel tasarlanmıştır.

kubotamserisi-icerik-01

Sürüş Konforu

Yeni tasarım kabin platformu ile sürücünün rahat ve dış koşullardan etkilenmeden çalışması sağlanmaktadır. Debriyaja basmadan ileri ve geri hareket imkanı tanınması uzun işlerin hızlı bir şekilde kısa sürede tamamlanmasını sağlamaktadır. Modern iç ve dış tasarım ile sürücünün görüş alanı genişletilirken alana daha rahat hakim olması sağlanmaktadır. Camlı ve camsız sürüş imkanı ile her mevsim koşuluna rahatlıkla uyum sağlanabilmektedir. KUBOTA M 7040 traktörünün ön plana çıkan diğer konfor özellikleri şu şekildedir;

  • Hidrolik Sistemler ile Kolay Kontrol İmkanı
  • Araç İçi Klima Sistemi
  • Yeni Nesil Gösterge Sistemleri

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir