Valtra A Serisi

valtra-a-serisi-kapak

İskandinavya menşeili Valtra A serisi uzun ve köklü bir maziye sahiptir. Bölgenin en popüler traktör modelleri arasında yer almasının yanı sıra ortaya koyduğu başarılı üretimler ile nam salmıştır. 2002 yılında varılan anlaşma uyarınca serinin üretimi Hattat Traktör tarafından Türkiye’de sürdürülmektedir.

valtra-a-serisi-01İleri teknoloji timsali olan serinin bütün tasarımı çiftçinin ihtiyaçlarını karşılamak üzerine gerçekleştirilmiştir. En uygun hız aralığını yakalandığı seride bütün ekipmanlar en üst düzey performans eşliğinde  kullanılabilmektedir. Yerli üretim olarak piyasaya sürülen araçlar modern ve şık tasarımları ile dikkat çekmektedir.

valtra-a-serisi-02

Motor ve Şanzıman

Agco Power motor serisinin takılı olduğu Valtra A, sağlam ve güvenilir bir performans sergilemektedir.  Gücün ve kalitenin bir arada sunulmasının yanı sıra yağlı motor bloğu yüksek performans imkanı tanımaktadır. Düşük yakıt tüketimi ile çevre dostu bir deneyim sunulmaktadır. Geniş yakıt deposunu bulunması nedeniyle uzun çalışmalar gerçekleştirmek mümkündür.

valtra-a-serisi-03

Yağ filtresi tasarımı gereği vites sistemini otomatik yağlamaktadır. Bu sayede daima yağlı kalan vites sistemi kolay geçiş ve kullanım imkanı tanımaktadır. Farklı vites sistemi opsiyonları ile operatör dilediği iş tarzına yönelik seçim yapabilmektedir. Sunulan vites opsiyonları arasında 16 ileri 8 geri ve 12 ileri 12 geri sistemleri bulunmaktadır.

valtra-a-serisi-04

Sürüş Konforu

Ayarlanabilir sürücü koltuğu ile uzun çalışma saatleri dert olmaktan çıkmaktadır. Maksimum görüş açısının sağlanması nedeniyle alana rahatlıkla hakim olunabilmektedir. Ergonomik tasarım ürünü olan vites kolları ile rahat vites geçişleri yapılabilmektedir. Kullanım kolaylığı sağlayan teknoloji harikası Valtra A serisinin diğer konfor özelliklerinden bazıları şu şekildedir;

  • Yumuşak Askı Tipi Pedallar
  • Alçaklık ve Yükseklik Ayarı Yapılabilen Direksiyon
  • Kolay Kullanım Sağlayan Kollar
  • Ergonomik Tasarım Ürünü Gösterge Panelleri
  • Ferah ve Geniş İç Kabin Tasarımı

valtra-a-serisi-05

2 Farklı yapıda satışa sunulan Valtra A serisi, Yüksek teknoloji odaklı, Valtra A83 ve Valtra A93 modellerinin yanı sıra kompakt çevik traktörleri yani Valtra A53, Valtra A63 ve Valtra A73 modellerinide barındırmaktadır.

Yüksek Teknolojili Traktörlerin kısaca özellikleri

model Maks. Güç hp (kW) / Maks. tork Nm Hidrolik çıkışı / dk Kabin
A83 88 (65) / 325 52 kapalı
A93 101 (74) / 370 52 kapalı

Çevik, Bahçe Traktörlerinin kısaca özellikleri

model Maks. Güç hp (kW) / Maks. tork Nm Hidrolik çıkışı/ dk Kabin
A53 50 (37) / 196 43 Açık
A63 68 (50) / 285 43 Açık
A73 78 (58) / 310 43 Açık

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir