URSUS 11024

ursus11024-04

Polonyalı üretici Ursus markası kapsamında yer alan en güçlü modellerden biri olduğunu söyleyebiliriz. 11024 modeli, 110 HP gücündeki araç sınıfında yerini almıştır. Motor gücünün yanı sıra iyi seviyedeki kaldırma gücü de dikkat çekmektedir.

Ursus 11024 modelinde çok yönlülük, dayanıklılık ve güç ön plana çıkartılmıştır. Araç içi sistemleri ve sürüş konforuyla da avantajlı konumda olan bir model olduğunu ekleyebiliriz.

Motor ve Şanzıman

Birçok Ursus modelinden farklı olarak 11024 modelinde, Deutz BF4M2012C modeli kullanılmıştır. Motor tipi hem turbo şarjlı hem de intercooler’dır. Motor gücü ise, dakika da 2200 devir şeklindedir. Ursus 11024 modeli, maksimum hızı 40 km/ h’dır. Şanzıman sisteminde 12 ileri ve 4 geri şeklinde vites sistemi tercih edilmiştir.

Arka aksı mekanik diferansiyel kilitli ve planet dişli iken ön aksı yalnızca planet dişli grubundandır. Elle kumandalı PTO’ya sahiptir. 4 silindirli motor bulunan makinede 4038 cm3 silindir hacmi vardır. Yakıt tankı kapasitesi ise, birçok traktöre göre oldukça fazladır ve 170 litredir. Son olarak aracın tork gücü ise 1500 nm’dir.

Sürüş Konforu

Bu güçlü araçta, sürücü konforu ve kullanım kolaylığı da unutulmamıştır. Hidrostatik direksiyon sistemi bulunan araçta yağ banyolu çok diskli ve hidrolik kumandalı fren sistemi tercih edilmiştir. Ursus 11024 modelinde, hidrolik kaldırma sistemi, derinlik ve hassasiyet kontrol fonksiyonu da bulunuyor.

Yükseklik ayarlı çeki kolları, draw bar, piton- fix e ön çeki sistemi ekipman kullanımı için uygun. Kabin sistemi olan makinede 4 sütunlu ve sunrooflu opsiyonlar yer alıyor. Ursus araçlarında default olan, klima, ısıtıcı, ön/ arka çalışma lambası, sarı ikaz lambası, silecek ve su püskürtme özellikleri 11024 modelinde de yer almaktadır.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir