Landini Landpower Serisi

landpower_165

Landini Landpower serisi genel olarak Landini modelleri içerisinde en çok tercih edilen modellerden birisi olma özelliğini göstermektedir. Konfor ve tasarım açısından üst düzey olan bu traktörler çiftçiler için üretilmektedir.

Geniş bir model olmasından dolayı da geniş tarlada çalışan işçiler için iyi özellik göstermektedir denebilir. Diğer birçok seriden farklı olarak bu seride dış görünüş olarak dış tarafının paneller ile çevrildiği görülmektedir. Daha güçlü bir motor isteyen kişiler için de bu seri gayet uygundur. Motor olarak güçlüdür ve silindir sayısı da buna göre artış göstermiştir.

Motor ve Şanzıman

Landini Landpower serisi traktörde güçlü motor tercihi olanlar için üretilmiştir. Daha geniş bir arazide çalışan kişiler için oldukça uygundur. Motorunun 158 olduğu bir modelinin olduğunu söylemek mümkündündür. Motor güçlü olduğu için de zaman tasarrufu sağlamaktadır. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte de bunun motorda ve genel olarak bu traktörde de kullanıldığı görülmektedir.

Sağlam parçalardan meydana gelen bu motorun altı adet silindiri bulunmaktadır. Bunun dışında maksimum deviri 2.200’ dür. Kontrol şekli de elektro- hidrolik olma özelliği göstermektedir. 7.000 kilo kaldırma kapasitesi bulunan bu traktör diğer birçok traktöre göre daha geniş ve daha hacimli biz özellik gösterir.

Sürüş Konforu

Landini Landpower serisi içerisinde yer alan bu traktör motor gücü bakımından çok iyi durumda olduğu gibi sürüş konforu açısından da benzersiz bir seri olma yolundadır denebilir. Modern tasarıma sahip olduğu gibi şanzıman özelliği de dikkat çekmektedir.

Temizlenme açısından da kolaylık sağlayan bu serinin çamurluklara sahip olması, tarlada en büyük sorun olan toprak kirliliğinin de önüne geçilmesi için iyi bir şekilde tasarlanmıştır. Yine diğer Landini markalarındaki gibi koltuk özelliği de dikkat çeker.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir