John Deere Milenio 5E 4 Silindir Serisi

5e-4silindir-01

Tüm işlerinizde rahatça kullanabileceğiniz John Deere 5E 4 Silindir Serisi: 83 – 93hp (61,5 – 69 kW) traktörleri fonksiyonel birçok özelliği bulunuyor. Kolay takılan ve sökülen aparatları ile işinizi yaparken kabinden inmek zorunda kalmayacaksınız. Güçlü motoru, kolay kaldırılan ve indirilen hidrolik sistemleri ve 2 çeker, 4 çeker çekiş sistemleri ile size her konuda yardımcı olacaktır. Güçlü yapısının yanında esnek parçaları çok amaçlı bir kullanım kolaylığı sunuyor. Yani bir traktörden isteyebileceğiniz tüm özellikleri tek bir güç makinası ile yapma imkanınız var.

Motor ve Şanzıman

John Deere 5E 4 Silindir Serisi: 83 – 93hp (61,5 – 69 kW) güçlü motoru ve 24 vites seçeneği bulunuyor. 85 HP ve 95 HP motor seçeneğini tercih edebilirsiniz. 4 Silindire sahip motorunda turbo şarj özelliği ve elektrikli yakıt sistemlerinin ısınmaması ve yüksek performansını uzun süre koruyabilmesi için özel hava soğutucusu sistemi bulunuyor. Saatte 35 kilometre hıza çıkabilen 12 ileri 12 geri şanzımanı en ince ayarlar gerektiren işlerde size kolaylık sağlayacaktır.

Bu traktörlerde şanzıman için PowrReverser opsiyonu bulunuyor. Hızlı ve kolay değiştirilebilir bir vites sistemi sunuyor. Tarlada işinizi yaparken birden 4 çeker özelliğine geçmenizi sağlayan elektrikli sistemle kolay bir geçiş sağlayan tahrik özelliği sunuluyor.

Şoför Konforu

Büyük traktörlerde ihtiyaç duyulan geniş iç hacmi bu traktörde size sunulmak için özel bir tasarım ile hazırlanmıştır. John Deere 5E 4 Silindir Serisi: 83 – 93hp (61,5 – 69 kW) traktöründe kullanıcıya 320 derece görüş alanı sağlanıyor. İnsanların sezgilerini en iyi şekilde kullanabilmeleri için ergonomik bir tasarım tercih edilmiş. Ve traktörü kontrol etmenize yardımcı olacak tüm kontroller bir el uzaklığında size uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Bu seride bulunan traktör modelleri ise John Deere 5083E ve John Deere 5093E’dir.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir