DEUTZ FAHR 9340 TTV

deutz-fahr-9340-ttv-01

Deutz-Fahr, tamamıyla yaşamınızı kolaylaştırmak ve işlerinizi iyileştirmek için tasarlandı. Mühendisler 9340 serisinde, akıllı, ultra modern ve yüksek beygir gücü olan bir traktör üretti. Deutz Fahr 9340 TTV harika kullanım konforu, otomatik işlevleri ve yeni teknolojileri ile çok daha iyi performans gösteriyor. Çalışma verimini de büyük oranda arttırıyor ve tüm bunları çok az kaynak harcayarak gerçekleştiriyor.

Bu serinin her parçası çok yenilikçi ve şuan en iyiler arasında yer alıyor. Çiftçiler ve müteahhitler, yüksek beygir gücü ve çok dengeli oluşu nedeniyle bu traktör’ den çok iyi sonuçlar elde edebilir.


Gücü Arttırırken Yakıt Tüketimini Azaltın

Bu serinin güç ünitesi, gerçekten kullananı memnun edecek düzeyde. En iyi performansı sağlarken, aynı zamanda en az yakıt tüketimi olması, bu aracın en belirleyici özelliğidir. Ara soğutmalı olan Deutz Ttcd 7.8 l 6 silindirli motorun henüz alternatifi bulunmamaktadır.

Bu motor ayrıca, iki kademeli turbo şarjlıdır. 2000 bar enjeksiyon basıncı ile bu motor, hızlıca tepki vermektedir. Torkun %90’ lık bir kısmını 1.000 d/d’ da sağlayan araç, torku maksimum 1200-1600 d/d’ da sabit bırakır. Deutz Fahr 9340 Ttv motorlarında ayrıca, muhteşem bir soğuk çalıştırma özelliği mevcuttur. Bu motorlar, ekstrem koşullarda dahi kullanılabilir. Ayrıca, yenilikçi teknoloji ile bütün uluslar arası kanunlara uygundur ve performans kaybı olmaz. Aracın konsepti tamamen maksimum verim sağlamak için ayarlanmıştır.

9340 TTV Sürüş Konforu

Deutz Fahr 9340 TTV modelinde çalışmanın ayrı bir zevk olacağı açıkça görülüyor. MaxiVision Cab 2 sürücüye geniş bir alan sunmakta. Kaliteli malzeme, mükemmel ve keyifli bir çalışma ortamı oluşturulmuş. Panoramik ön camın dışında geniş yan ve arka pencereler, sürücüye en iyi görüş alanını sağlıyor. Üst kısımda ise bir adet tavan penceresi bulunmaktadır. Kabinin pnömatik süspansiyonunun izole edilmiş olması ile beraber motor ısısı, titreşim ve gürültü kabine ulaşmıyor. Maksimum gürültü ise 69 DB.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir