John Deere Milenio 8R Serisi

johndeere8rserisi-01

Büyük bir tarlanız var ve üstesinden gelemiyorsanız, sizin için güç bakımından oldukça iyi durumda olan ve dayanıklılık konusunda da bundan geri kalmayacak bir traktöre ihtiyacınız var demektir. Bu işleri yerine getirirken konforun üst düzeyde olması gereklidir ki rahatlık bakımından da sizleri tatmin edebilsin. Bu konuda tavsiye edilebilecek en iyi traktör olan John Deere Milenio 8R serisidir.

johndeere8rserisi-01

Çekiş gücü bakımından çok üstün olan bu traktörü kullanmak için çok profesyonel operatör gerektiğini düşünecek olursanız bu konuda yanıldığınızı belirtebiliriz. Çünkü bu traktörler kullanımı kolaylaştıracak birçok özellikle birlikte geliyor. Üstelik hem tarım alanında hem de nakliyat alanında ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir traktördür.

Motor ve Şanzıman

johndeere8rserisi-02

John Deere  Milenio 8R serisi traktörlerde güç ve verimliliği artırmak amacıyla PowerTech PSX 9,0 Lt motor kullanılmıştır. Bu sayede nominal hızda 360 hp olan motor gücü akıllı güç yönetimi sistemiyle 409 hp’ye kadar çıkıyor. Ayrıca şanzıman konusunda yakıt tasarrufunu sağlamak amacıyla düşük hızlarda daha yüksek çekiş gücü sağladığından kullanıcısının daha kısa süre içerisinde daha fazla alanda çalışmasını sağlıyor.

Sürüş Konforu

johndeere8rserisi-03

Yakıt verimliliği fazla olan John Deere  Milenio 8R serisi traktörlerde ağır yüklerin daha kolay bir biçimde taşınmasına olanak sağlıyor. Devrin manuel olarak azaltılabilmesi sayesinde kabin içerisindeki sesleri azalması sağlanabiliyor. Oranı değişken olan direksiyonu ile daha önceden sürülmemiş olan araziyi daha rahat bir biçimde sürebilirsiniz. Ayrıca geri vites kolaylığı ve dokunmatik ekranlı paneli ile operatörlerin vazgeçilmezleri arasına gireceğe benziyor. Arazinizde bu traktörü kullanırken sanki düz yolda bir otomobil kullanıyormuş gibi rahat edebilirsiniz.

  1. Yüksek motor gücü
  2. Dokunmatik ekranlı panel
  3. Hem tarım hem tarım dışı alanlarda kullanabilme
  4. Yüksek gücüne rağmen düşük devir sayesinde yakıt tasarrufu

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir