Massey Ferguson MF 7600 Serisi

masseyferguson7600serisi-kapak

Performanstan ve güçten ödün vermeyen çiftçiler Massey Ferguson MF 7600 serisi ile ödünsüz performansın tadına varmaktadır. Tamamen yüksek performans beklentileri karşılamak üzerine dizayn edilen MF 7600 Serisi heybetli duruşu ile göz kamaştırmaktadır. Sağlamlığın ve verimliliğin bir arada sunulması ile Türk çiftçisinin en büyük yardımcısı konumundadır.

masseyferguson7600serisiYüksek motor gücü ve kaldırma kapasitesi ile 9 farklı modelde sunulmaktadır. Her model kendine ait bazı karakteristik özellikler içermektedir. 140 ile 280 Beygir arasında oldukça geniş bir güç aralığında sunum yapılmaktadır. Her çiftçinin ihtiyacına yönelik yüksek performans kabiliyetleri sunulmaktadır.

 Motor ve Şanzıman

mf7600serisi-traktorler-01

Ön kaldırma kapasitesi 5.000 KG seviyesinde arka kaldırma kapasitesi ise 12.000 KG dolaylarındadır. Tam bir performans canavarı olan Massey Ferguson MF 7600 serisi SCR tipi AGRO Power Motor ile çalışmaktadır. Motor oldukça yüksek güç ve tork üretmesine rağmen düşük yakıt performansı sunmasıyla bilinmektedir. En yeni nesil motorun kullandığı seride zararlı emisyon en düşük seviyede tutulmaktadır. Ekstra olarak DOC ile beslenen motor; zararlı emisyonu daha da düşürmektedir. Dyna-4 ve Dyna-6 tipi şanzımanlar kullanılmaktadır. Bu tip şanzımanların en karakteristik özelliği ise oldukça akıllı olmalarıdır. Şanzıman, gerektiği takdirde motora ekstra güç seçenekleri sunmaktadır.

Sürüş Konforu

mf7600serisi-traktorler-02

AGCOMMAND sistemine sahip olan Massey Ferguson MF 7600 serisi tüm fonksiyonların uzaktan kullanımına olanak sağlamaktadır. Giderek artan teknolojide sıkça başvurulan bir yöntem olan uzaktan komut sistemi trafikte de kullanılabilmektedir. Sahip olunan bir diğer özellik Auto-Guide ise yüksek tasarruf ve verimlilik sağlamaktadır. Oldukça fazla teknolojik ve ergonomik özelliğe sahip serinin sahip olduğu bazı diğer özellikleri şunlardır;

  • Yeni Tip Panoroma Kabin Tasarımı
  • Gelişmiş Kumanda ve Kol Sistemi
  • Yarı Aktif Kabin İçi Süspansiyon Sistemi
  • 140 ile 255 arası Beygir Gücü
  • 5 Ton Ön kaldırma, 12 Ton arka kaldırma

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için Türkçe Massey Ferguson MF 7600 Ürün Broşürünü inceleyin.

[pdfviewer]http://www.traktorler.net/wp-content/uploads/2016/08/masseyfergusonmf7600brosur-turkce.pdf[/pdfviewer]

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

1 Response

  1. mazin najim dedi ki:

    mf 7600 tractor ne kadar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir