Kubota B2650 Serisi

kubotab2650kapak-02

Bahçecilik işlerine yönelik nitelikli ürünleri ile bilinen KUBOTA B serisi en nitelikli modeli ile Türk çiftçisinin en büyük yardımcısı olmaktadır. KUBOTA B 2650 modeli, B serisinin en nitelikli aracı olarak hem düşük yakıt tüketimi hem de yüksek güç üretimi alanında oldukça başarılı sonuçlar vermektedir.

kubotab2650ic-01Yüksek manevra kabiliyeti ile sürücünün işini kolaylaştırmakta olan serinin yenilenmiş sistemleri modern tarım ihtiyaçlarını karşılayacak düzeydedir. Tek parça açılabilen kaput gibi işlevsel özellikleri ile operatörün iş yükünü hafifletmektedir. Takılabilen pek çok ekipman ile her türlü görevi başarıyla yerine getirmektedir.

Motor ve Şanzıman

kubotab2650icerik-03

Daha fazla güç daha fazla tasarruf mantığına dayanılarak üretilen KUBOTA B 2650, 3 girdap sistemi ile çalışmakta olan 28 HP gücünde motora sahiptir. Bi-Speed sistemi ile 35 dereceden daha dar dönüşler gerçekleştirilmek istediğinde otomatik devreye girerek dönüş deneyimini kolaylaştırmaktadır. Sadece dönüşe değil aynı zamanda ani fren sistemine de katkılar sunmakta olan bir sistemdir. 9 ileri ve 9 geri sistem ile çalışmakta olan B 2650 serisi ile dilenen düzeyde işler başarıyla yerine getirilebilmektedir. Serinin son aracı olması ile ayrı bir değere sahip olması nedeniyle kaldırma gücünde %36 arttırıma gidilmiştir.

Sürüş Konforu

kubotab2650icerik-04

Motor gücü arttırılırken yakıt tüketimi düşürülen seride sürüş konforu da unutulmamıştır. Hem sürüş güvenliği hem de sürüş rahatlığı serinin ön plana çıkan özellikleri arasında yer almaktadır. Yağlı disk fren sistemi ve gelişmiş vites kutusu sürücüye rahat çalışma imkanı tanımaktadır. Ayrıca her türlü ihtiyacı karşılayabilecek nitelikte takım çantası da araçla birlikte takdim edilmektedir. Sürücünün işini kolaylaştıran diğer özelliklerden bazıları şunlardır;

  • Ayarlanabilen Direksiyon Yapısı
  • Modern Platform Tasarımı
  • Sarsıntıları Emen Koltuk Yapısı

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir