Erkunt Kıymet Serisi

Kiymet90L4WD-CRD-Perkins-01

Erkunt Kıymet serisi modern görünümü ve beklentileri karşılayan performansı ile dikkat çekmektedir. Kıymet serisi 4 silindir motor içermesinin yanı sıra 3.4 ile 4.4 Litre arasında değişen silindir hacmine sahiptir.

Erkunt modelleri arasında en yüksek kaldırma kapasitesine sahip modellerin birçoğu bu seride bulunmaktadır. Yüksek tork kabiliyetine sahip Kıymet serisi kabinli veya platformlu olarak değişen seçeneklere sahiptir. Tarla tipi Lüks araçlar yüksek kabiliyetleri ile yoğun şekilde tarafından tercih edilmektedir. Bu seri sınıfı oldukça güçlü olması ve zorlu arazileri şartlarında ki beklentileri rahatlıkla karşılamasıyla olumlu tepkiler almaktadır.

Kiymet90L4WD-CRD-Perkins-02

Motor ve Şanzıman

Kıymet serisi Perkins Euro 3 sınıfı çevreci motorlara sahiptir. Doğa dostu olan traktörler yüksek arazi performansını düşük yakıt tüketimi ile sağlamasıyla bilinmektedir. Erkunt Kıymet serisi minimum emisyonun yanı sıra power shiftli vites seçenekleri ile de göz doldurmaktadır. Joystick vites sürücüye yoğun rahatlık ve konfor sağlarken mekatronik ileri-geri aksanları beklentileri yoğun şekilde cevaplar niteliktedir. Araçlar dört farklı hız seçeneği ile sunulmaktadır. Hava kompresörü ve hava takviyeli fren sistemleri arazi ve normal sürüş şartlarında oldukça işlevsel özellikler arasında yer almaktadır.

Sürüş Konforu

Pek çok kullanışlı özelliği içerisinde barındırmasıyla dikkat eden traktör serisi dış ve iç tasarımıyla mühendislik harikası olduğunu kanıtlamaktadır. Erkunt Kıymet sağladığı yüksek performansı yüksek konfor seviyesiyle de taçlandırmaktadır. Bir tarla aracından fazlası olduğunu kanıtlayan serinin en değerli konfor özellikleri arasında;

  • Kolay Ekipman Ayarı Sağlanabilmesi
  • Sürücüye göre her şekle ayarlanabilen direksyon
  • Geniş görüş açısı sağlamakta olan toz ve ses geçirmez kabin
  • Ergonomik Yolcu Koltuğu
  • Yumuşak Vites Geçişleri Sağlanması
  • Joystick ile Kolay Değiştirilebilen Ayarlar
  • Kullanımı Kolay Dijital Klima

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir