New Holland CX 5-6000 Biçerdöver

cx5-6000-newholland-04

Oldukça yüksek bir kapasiteye sahip olan ve genellikle müteahhit gibi işletmelerin ilk tercihlerinden biri olan New Holland CX 5-6000 Biçerdöver, hem yakıttan tasarruf ediyor hem de başarılı bir performans sağlıyor. Bu biçerdöver serisinde tablalar standart bir şekilde yüksek kapasiteli olarak sunuluyor. 610 mm çapa sahip tablalar ile hem mahsul zarar görmemiş oluyor hem de dane kaybı yaşanmıyor.

Motor ve Şanzıman

Serinin 3 modeli bulunuyor. Bunlardan 5 sarsaklı olan CX 5090 biçerdöverin 258 HP motor gücü bulunurken, 6 sarsaklı modellerden biri olan CX 6080 de aynı güce sahip. CX 6090 biçerdöver ise 6 sarsaklı olurken 299 HP motor gücü bulunuyor. Engebeli tarlalar için ideal olan New Holland CX 5-6000 Biçerdöver, Autofloat II sistemi sayesinde bayır aşağı inerken bile tarlayı kazımadan sürüş yapar. Aynı şekilde yukarı çıkarken de tablayı isteğe göre ayarlayarak yüksekliği korur.

Bu serilerde tabla dolabı hız ayarı, ilerlemeyle bağlı şekilde otomatik olarak sağlanmaktadır. Yani ilerleme hızı yükseldikçe dolabın hızı da yükselmiş olacak. Azaldığında ise aynı seviyede dolap hızı da düşecektir. Karşılaşılabilecek herhangi bir tıkanma gibi sorunlarda kabinden inmeye gerek kalmadan kusturma sistemi sayesinde sorun çözülebilmektedir. Bu sistem boğaz ve tablayı ileri geri döndürüp temizler. Böylelikle tıkanıklık açılmış olur.

Sürüş Konforu

New Holland CX 5-6000 Biçerdöver serisindeki kabinler, kaliteli ses ve titreşim izolasyonuna sahiptir. Kliması ve ergonomik kumandaları sayesinde çalışma şeklini daha konforlu hale getirir. Uzun süre çalışmaya olanak tanıyan operatör koltuğu ve fonksiyonlu dümenleme kolonu bulunmaktadır.

İsteğe göre otomatik elek dengeleme sistemi sunulmaktadır. Bu sayede temizleme kapasitesi üst seviyede tutulmuş olur. Ayrıca 9.300 litreye kadar çıkabilen dane deposu bulunmaktadır. Böylelikle daha fazla mahsül alınabilecek ve boşaltma hızı aratacak.

[pdfviewer]https://www.traktorler.net/wp-content/uploads/2017/11/CX56000Brosur.pdf[/pdfviewer]

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir