Claas Arion 460- 410 Serisi

claas-arion-460-410-03

Claas markasının diğer bir serisi de Claas Arion 460- 410’ dur. Bu serinin de çok kişi tarafından tercih edildiğini söylemek gerekir. Zaten Claas markası alanında en iyi traktörleri yaratan bir marka olma yolunda hızlı adımlar ile ilerlemektedir.

Modern bir tasarıma sahip olan bu seride yüksek bir teknolojinin kullanılması da yine traktörlerin sağlamlığını gözler önüne sermektedir.

Motor ve Şanzıman

Claas Arion 460- 410 serisinin modelleri arasında 430, 420 ve 410 bulunmaktadır. Bu modellerin genel olarak motor güçlerinin birbirlerinden ayrılan şekilde özellik gösterdiğini söylemek gerekir. 430 modelinde maksimum gücün 88, 420 modelinde maksimum gücün 81, 410 modelinde ise maksimum gücün 75 olduğu görülmektedir. Bu seri içerisinde yüksek motor gücüne sahip olan ihtiyaca göre seçilebilir. Maksimum hızın ise tüm modellerde aynı olduğunu söylemek mümkündür. Maksimum hızın ise 40 km/ s olarak belirlendiği görülmektedir.

Tüm modellerin de silindir adedi 4’ tür. İleri ve geri vites sayıları da 16’ dır ve bu tüm modellerde eşittir. Tüm modellerin ebat olarak da yaklaşık olarak birbirleri ile eşit olduğu görülmektedir. Toplam uzunlukları 4442 mm olan bu traktörlerin yükseklikleri arasında az bir fark vardır. 430 modelinin yüksekliği 2811 mm iken; 420 modelinin yüksekliği ise 2761 mm olarak ölçülmüştür.

Sürüş Konforu

Claas Arion 460- 410 serisinin sürüş konforu aslında tüm Claas markasının modellerindeki gibi iyi derecededir denebilir. Tasarlanmış olan koltuğunun iyi bir şekilde olması ve yüksek bir teknoloji ile harmanlanması sayesinde, saatlerce traktör üzerinde çalışan kişileri yormayacak derecededir. Rahat bir koltuğa sahip olması tüm gün traktör başında olan kişiler için de çok büyük bir önem arz etmektedir.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir