NEW HOLLAND TC 5.80 BİÇERDÖVER

nhtc5-80-3

1992 yılından beri üretilen New Holland TC 5.80 biçerdöver, hesaplı olmasına karşın sağlam oluşuyla bu üretim tarihinden beri özellikle de küçük ve orta ölçekli müteahhitlerin birincil tercihi olmuştur. Kullanım kolaylığı bulunan bu biçerdöverin, hem servis ağının yaygın olması hem de bu sebeple yedek parçasının bulunmasının da kolaylığı en çok tercih edilen biçerdöverlerden biri haline gelmesine sebep olmuştur.

Hem yüksek kapasiteli hem hesaplı hem de kullanıcısının konforunu düşünen bir biçerdöver arayanlar için biçilmiş kaftan olma özelliğine sahip olan bu biçerdöver, kullanıcılarının yüzünü gerçek manada güldürecek cinstendir.

Motor ve Şanzıman

New Holland TC 5.80 biçerdöver, 4.57 m iş genişliğine sahip tablayı bünyesinde bulundurmaktadır. Bu yüksek kapasiteli tablayı bir standart olarak sunan biçerdöver, eğer tercih edilirse 5.18 m iş genişliğine sahip tabla seçeneğine de sahiptir. Bu biçerdöver, 3.2 kW gücüne sahip geliştirilmiş kusturucu motoru ile kullanıcısına hem hızlı hem de güvenli bir çalışma ortamı sunmaktadır.

Sürüş Konforu

Sahip olduğu üstün teknolojisini sürücüsünün konforu için de kullanan New Holland TC 5.80 biçerdöver, bunu daha sessiz ve titreşimsiz kabini ile sağlamaya çalışmaktadır. Bu biçerdöver, kendisi gibi biçerdöverlere göre en geniş iç hacme sahipken 75.6 db ses seviyesi ile kabinini olabildiğince sessiz yapmayı başarmıştır.

Ayrıca bu biçerdöver geri dönüş kamerasına da sahiptir, böylece sürücülerine daha konforlu çalışma şartları imkanı sunmaktadır. Bu biçerdöverin depo kapasitesi tam olarak 6400 litredir ve saniyede 72 litre boşaltma hızına sahip olarak kullanıcıların işini oldukça kolaylaştırmaya çalışmaktadır. Üstelik de kullanıcıların bu işlem için kabinlerinden çıkmalarına da gerek kalmamakta, böylece zaten saatlerce yorulmak zorunda oldukları işleri için ekstra yorgunluk çekmeleri de önlenmektedir.

New Holland TC5.80 ve Tablasının Fiyatları;

TC5.80 Standart (4,57 m Tabla)  141.481 EUR
TC5.80 Standart, Sap Kıyıcılı (4,57 m Tabla)  146.556 EUR

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir