CASE IH Magnum CVX Serisi

caseihmagnumCVX-01

Sahip olduğu üstün teknolojik aksanlar sayesinde Türk Çiftçisinin her türlü işini başarıyla yerine getirmek üzerine tasarlanmıştır. Gücün ve ekonominin birleştiği CASE IH Magnum CVX Serisi gerek motor yapısıyla gerekse kabin tasarımıyla üstün çalışma ürünüdür. Dış tasarımı itibariyle yürüyen bir kaleyi andırmaktadır.

caseihmagnumCVX-04En güç işlerde dahi operatörüne rahat ve yorulmadan çalışma imkanı sunmaktadır. Dört farklı modeli ile büyük işletmelerin en güç işlerinden alnının akıyla çıkmaktadır. Çok yönlü fonksiyonları sayesinde ekipman kullanımında sınırları kaldırmaktadır. Handikapları minimuma indirgerken doğrudan çiftçi dostu sonuçlar vermektedir.

Motor ve Şanzıman

caseihmagnumCVX-02

CASE IH Magnum CVX Serisi dört farklı model eşliğinde piyasaya sürülmüştür. Modeller 280, 320, 340 ve 380 HP motor gücü seçeneğine sahiptir. Yarattığı yüksek tork sayesinde her türlü ekipmanı kolaylıkla çekebilmektedir. Maksimum verimi minimum tüketim ile sağlamaktadır. Sadece SCR Sisteminin aktif olduğu seride Tier 4B motor emisyonu yakalanmaktadır.

Comman-Rail enjeksiyon sistemi ile maksimum güce rahatlıkla erişebilmektedir. Güç artışı 71 HP seviyesine kadar başarıyla sağlanmaktadır. Turbo Intercooler sistemi sayesinde motor ömrü uzatılmakta ve verimi katlanmaktadır. Transmisyon sistemi ise CVT Sistemleri ile desteklenmektedir. Bu sayede sınırsız vites imkanı yakalanmaktadır. Aynı zamanda 0 ile 40 km/h arasında ki çalışmalar sarsıntısız olarak sağlanmaktadır.

Sürüş Konforu

caseihmagnumCVX-03

Kombine ekipmanlar ile sürüş anında operatörün sağladığı efor minimuma indirgenmektedir. Üstün nitelikler ile bezenen CASE IH Magnum CVX büyük ölçekli tarlalarda rahat çalışma imkanı sağlayan sistemlere sahiptir. Sistemler sürücü konforunu desteklerken kayıpları ve iş yükünü minimuma indirgemektedir. Serinin sahip olduğu ön plana çıkmakta olan konfor özellikleri şu şekildedir;

  1. GPS Sistemi
  2. Sıra Sonu Dönüş Sistemi
  3. Üstün Elektronik Beyin
  4. Aydınlatma Sistemleri
  5. 3155 mm Dingil Mesafesi

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir