Landini REX GE- GT Serisi

Landini REX GE- GT serisi Landini markasının diğer bir serisidir. Yine çokça tercih edilen sağlam yapıda olan bir seridir. Sağlamlığı ve çekiş gücünün iyi olmasından dolayı çokça tercih edildiğini söylemek mümkündür.

Diğer bir çok Landini markası gibi de yakıt oranı düşüktür ve böylece yakıt tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur. Genel olarak bir çok çiftçinin en büyük sorunu yakıtın fazla gitmesidir. Landini diğer çoğu serisi ile bu sorunu da ortadan kaldırmaktadır. Sağlam olması da bu traktörü seneler boyunca kullanabilmenize imkan tanımaktadır.

Motor ve Şanzıman

Landini REX GE- GT serisinde üç farklı model bulunur. Bu modeller ise REX 100 GE, REX 100 GT, REX 110 GT’ dir. Öncelikle serinin motoru en düşük olan REX 100 GE modelidir. Bu modelin motor gücünün 2.200 d/ dk olduğu görülür. Serinin ikinci en yüksek motor gücüne sahip olan modeli ise REX 100 GT’ dir. Bu modelin de maksimum motor gücü yine aynı şekilde 2.200 d/ dk olarak hesaplanmıştır.

En yüksek motor gücüne sahip olan model ise REX 110 GT’dir. Bu modelin maksimum motor gücü (ISO) 102/ 74,9 hp/ kW olarak ölçülmüştür. Yakıt deposu kapasitesi ilk modelde ve üçüncü modelde 78,5 olarak ölçülmüşken, ikinci modelde ise 65 litre olarak ölçülmüştür.

Sürüş Konforu

Landini REX GE- GT serisinin sürüş konforu açısından bakıldığında yüksek derecede bir sürüş kolaylığı sağladığını söylemek mümkündür. Diğer bir çok seriden farklı olarak bu seride daha küçük bri yapıya sahip olduğu için sürücü koltuğunun olduğu yerde etraf cam ile çevrilmemiştir. Sadece öndeki etkilerden korumak adına direksiyonun olduğu bölümde cam bulunduğu görülmektedir.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir