Bozok 240 4×2

bozok-240-01

Ülkemizde traktör piyasasında ön plana çıkan markalar arasında Bozok markasının yer aldığını görebiliyoruz. Bozok 240 4×2 (3.152 ENGINE) ise Bozok markasının en fazla dikkat çeken ve araştırılan modelleri arasında kendisine yer edinmektedir.

Bu modelin bu kadar dikkat çekmesini sağlayan ise; her kullanıcısına sunduğu servis desteğinin üst seviyede olması ve diğer traktörler gibi yolda bırakma gibi bir riskinin bulunmamasıdır. Traktörlerin yedek parçasını bulma konusunda zorlanan kişiler Bozok serisinde bu tarz bir zorlanma yaşamayacaktır.

Motor ve Şanzıman

Traktör alacağınız zaman ilk bakmanız gereken ve detaylı bir şekilde inceletmeniz gereken parçalar arasında motor ve şanzıman yer almaktadır. Her türlü araç için hayati derecede önem taşıyan bu parçalar traktör gibi zorlu arazi şartlarında ilerleyen araçlarda daha fazla önem taşımaktadır. Bozok 240 4×2 (3.152 ENGINE) serisinde kullanılan motor ve şanzıman ise ayrı bir öneme sahiptir.

Bu seride  karşımıza çıkan motor ve şanzıman traktörün sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için ihtiyaç duyduğu bütün gücü tam olarak sağlamaktadır. Aynı zamanda şanzımanda aksaklıklar yaşanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyebiliriz. Motorun güçlü olması yolda kalma ihtimalinizi minimuma indirirken araç yakıt tasarrufu konusunda da bekleneni sunmaktadır.

Sürüş Konforu

Sürüş konforu her türlü araçta çok önemli bir ayrıntıdır. Önceden araç alım sırasında genellikle mekanik parçalarına dikkat edilirken günümüzde artık mekanik parçalardan ziyade araçların rahat olup olmamasına ve sürüş sırasında nasıl imkanlar sağladığına dikkat edilmektedir. Bozok 240 4×2 (3.152 ENGINE) ise sürüş konforu bakımından insanlara tam olarak istedikleri rahatlığı sunmaktadır. Aracın sizlere sunduğu görüş mesafesi de son derece iyidir. Görüş açısının yüksek olması kaza oranını minimum seviyeye kadar düşüren ayrıntılardan birisidir.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

2 Responses

  1. çiftçi dedi ki:

    uzel iflas edince massey ferguson taklidi ürün kaynamaya başladı…

  2. Adanalı dedi ki:

    Uzelde massey taklidi değilmiydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir