John Deere Milenio 6RC Serisi

johndeere6rc2

6RC Serisi 90 – 110 hp (66 – 81 kW) büyük traktörlerden beklediğiniz tüm özellikleri karşılıyor. Ancak tek bir farkı var boyutu. Boyutunun küçük olmasıyla birlikte birçok avantajı beraberinde getiren bu traktör kendi benzerleri arasında favori olarak gösteriliyor. Bahçe işleriyle ilgilenen insanların gözde traktörü olan John Deere 6RC Serisi 90 – 110 hp (66 – 81 kW) işlerinizde size yardımcı olacak en büyük araçlardan biridir.

6MC serisiyle birçok benzerliği olan 6RC’nin ondan en büyük farkı kapasitelerinin ve manevra yeteneklerinin daha iyi olmasıdır. Premium bir deneyim sunan bu traktörde yer alan genişletilmiş kaldırma kapasiteleri, çok ağır işlerde bile aracınızı güvenle kullanabilmenizi sağlıyor. John Deere 6RC serisi düz vites sevmeyenler için otomatik vites seçeneklerini de geliştirmiş.

Motor ve Şanzıman

Milenio modelleri arasında en çok önem verilen serilerden biri olan John Deere 6RC Serisi 90 – 110 hp (66 – 81 kW) basınçlı motorları sayesinde operasyonel görevlerinizde size çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Motorların 4 silindirli olması, turbo şarjın diğer modellere nazaran büyük orana güvenli olması ve nakliye anlarında veya hareket halinde ekstra 10 hp daha güç sunması kullanıcıları için büyük bir avantaj. Dizel çözümlü olan motorun katkı maddelerine gerek duymadan çalışması da cebinizi rahatlatacak bir özellik. Şanzımanlarının yenilikçi bir tasarıma sahip olması ve güçten büyük tasarruf etmesi de bakım ve enerji maliyetlerinizi de bir hayli düşürüyor.

Sürüş Konforu

6RC Serisi 90 – 110 hp (66 – 81 kW) modeli adı altındaki tüm araçlar sahip olduğu güce rağmen hantal ve zor kullanımı ortadan kaldıran bir tasarıma sahiptir. Sürüşü kolaylaştıran boyutu, ekipmanların konumu, konforlu ve genişletilmiş kabin ve modernleştirilmiş iç tasarımıdır. Bu seride bulunan traktörler ise şöyle; John Deere 6095 RC, John Deere 6105 RC ve John Deere 6115 RC.

Ürünün Broşürü (15 MB / Açılması biraz zaman alabilir…)

[pdfviewer]https://secure.viewer.zmags.com/static/production.zmags/RRo_pdf_451a3240495a5e0f29dd015fdf1ad9b7[/pdfviewer]

Traktörlere Ait teknik bilgiler broşürde yer almaktadır. Diğer John Deere Traktörleri

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir