Deutz Fahr 7250 TTV Serisi

deutzfahr7250ttv-02

deutzfahr7250ttv-02DEUTZ FAHR 7250 TTV modeli; modern tasarım, verim, üretkenlik ve konfor sunuyor. 7250 TTV modeli; mühendislik bölümü tarafından geliştirilip test edilmiş olan ileri teknoloji çözümleri ile birlikte kusursuz Giugiaro Tasarım stili arasındaki mükemmel uyumu somutlaştıran 7250 TTV traktörü oluşturur.

Motor ve Şanzıman

deutzfahr7250ttv-01

Sınıfını yenen rakipsiz motor, enjeksiyon sistemi geçici basınç kaybı riskini ortadan kaldırıyor. Çift pompa yapılandırılması gerilme ve aşırı yüke karşı daha dayanıklı. DEUTZ FAHR 7250 TTV bir önceki neslin eşdeğer güç çıkışlarına sahip modellerinden %10’a kadar daha az yakıt tüketir. Tarımsal uygulamalar için mükemmel bir traktördür. 435 litrelik yakıt deposu ile maksimum güç ve tork, arazide en yaygın uygulamalarda kullanılan motor hızları aralığına ilişkin optimum seviyede kullanım imkanı sağlar. İş günü boyunca daha uzun çalışma saatlerine imkan verir.

deutzfahr7250ttv-03
DEUTZ FAHR 7250 TTV modeli, koşullar ne olursa olsun maksimum üretkenliği bakımından son derece kusursuz ve kademeli bir hız kontrolüne, otomatik çift çekiş ve diferansiyel kilit devreye alma özelliğine sahip, yenilikçi TTV şanzımanı ile donatılmıştır. Traktör hızı, hidrolik pompanın beslemesini değiştirip, vites geçişleri sırasında klasik bir şanzımanda tipik olan sarsıntılar olmaksızın sorunsuz bir şekilde artırılabilir veya azaltılabilir.

Sürüş Konforu

deutzfahr7250ttv-04

Üstün konforla tamamlanan harika yüksek teknolojileri Maxi Vision Kabin ile sunar. Elektronik kontrollü otomatik klima sistemi ile ve kendinden seviye ayarlamalı, havalı-yaylı süspansiyona sahip koltuklarla, tam bir konfor içinde çalışılacak mükemmel bir ortam sunar. Kollar ve düğmeler, mantıksal olarak gruplandırılmış ve kullanım sıklıklarına göre düzenlenmiştir. Mevcut birçok fonksiyon üzerinde, tamamıyla kontrol sağlamak üzere düşünülmüş 12” dokunmatik iMonitor-2, sürücünün bir ekrana basitçe dokunarak veya yanal konsoldaki kumanda panelinden makine ile iletişimde bulunmasını sağlar.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

1 Response

  1. tamer dedi ki:

    arka lastiği normal bir insanın boyunu geçiyor gerçekten devasa bir traktör

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir