Massey Ferguson MF 3600 A Serisi

mf3635a

Massey Ferguson tarım ve iş sektörüne yönelik güçlü tasarımları ile tanınmaktadır. Ortaya koyduğu ürünler ile sadece çiftçinin değil ağır iş yapan sektörlerin de kurtarıcısı konumundadır. Massey Ferguson MF 3600 A serisi ile yüksek çekiş imkanı tanınmaktadır.

Tarım, sürüş veya ağır iş alanlarında rahatlıkla kullanılabilmekte olan serinin fazlası var eksiği yoktur.  Uygun maliyet seçenekleri sunmakta olan MF 3600 A serisi yüksek motor ve tork gücüne rağmen düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekmektedir. Ürünün her parçası yüksek kalite standartları gözetilerek bir araya getirilmiştir.

mf3600a-traktorler-xtra

Motor ve Şanzıman

AGCO Power Motor ile 80 Beygir gücünde hizmet sunmakta olan Massey Ferguson MF 3600 A modeli sabit basınçlı dizel serisi motor ile çalışmaktadır. Bu motor türünün en büyük özelliği ise az tüketime rağmen daha fazla çekiş ve güç imkanı tanımasıdır. Egzoz emisyonunu minimum seviyeye indirmekte oldukça başarılı olan motor serisi minimum seviyede ki mazot tüketiminde adeta çığır açmaktadır. Oldukça etkili bir performans sunmasının yanı sıra daha az ses ve daha az titreşime neden olmaktadır. Şanzıman seçimi ise verimlilik ve güce olan desteği esas alınarak yapılmıştır.

mf3600a_traktorlernet

 Sürüş Konforu

Massey Ferguson MF 3600 A dengeli ve manevra kabiliyetine sahip bir seri olması nedeniyle yüksek sürüş konforu sağlamaktadır. Direksiyonun hemen yanına konumlandırılan kollar ile ileri geri kabiliyeti sağlamaktadır. Kabinli modeller ile sağlamakta olduğu konfigürasyon ile yüksek performans ve verimliliğin önünü açmaktadır. Serinin başlıca konfor özellikleri arasında şunlar yer almaktadır;

  • Yarı Platformlu Basamaklı Alan
  • Modern ve İşlevsel İç Tasarım
  • Modern Ara yüz Tasarımı
  • Yakına Konumlandırılmış ve Kullanımı Oldukça Kolay Kol Takımları

masseyferguson3600serisi

Ürün Broşürü:
[pdfviewer]http://www.traktorler.net/wp-content/uploads/2016/08/mf-3600-brochure-tr.pdf[/pdfviewer]

Massey Ferguson 3600 A serisinde şuan bir tek model bulunmaktadır. Buda 80 Beygir gücündeki MF 3635 A modelidir.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir