Erkunt Servet Serisi

erkunt_servet_80
Tarla Tipi Erkunt Servet 80 Tenteli Traktör..

Erkunt Servet serisinin modelleri pek çok farklı beklentiye cevap verebilecek şekilde geliştirilmiştir. Yüksek kaldırma kapasitesinin yanı sıra bazı modeller alışılagelmişin dışında ki tasarımıyla dikkat çekmektedir. Servet serisi içerisinde bahçe tipi veya tarla tipi modeller barındırmaktadır.

Yüksek çekiş kabiliyeti ve motor gücüyle dikkat çeken serinin motorları Perkıns serisinden oluşmaktadır. Arttırılmış dümen kabiliyeti ile sürücüsünün işini kolaylaştıran modeller radial lastik seçenekleri sunmaktadır. Bahçede ki her türlü beklentiyi karşılayabilecek ürünleri bünyesinde barındırmakta olan serinin bağlarda kullanılmak üzere tasarlanmış modelleri bulunmaktadır.

Bahçe Tipi Erkunt Servet 80 Traktör Kabinsiz..

Bahçe Tipi Erkunt Servet 80 Traktör Kabinsiz..

Motor ve Şanzıman

Farklı seviyelerde ileri geri imkanı sunan joystick vites özellikleri bulunmaktadır. Bahçe tipi modellerinde Tier3 motor tercih edilen Servet modellerinin Tarla tipi araçlarında ise Tier3A motoru tercih edilmiştir. Erkunt Servet serisine mensup araçların motorları 4 silindirden oluşmaktadır. Araçlar sahip olduğu yüksek güce rağmen düşük yakıt performansı sağlamayı başarmaktadır. 55,5 KW ile 60,5 KW arasında değişen motor gücüne sahip ürünler tarla ve bahçe de maksimum verimi en düşük yakıt tüketimi ile verebilmek üzerine tasarlanmıştır. Motorların hava emiş sistemleri ise Turbo-Şarj veya Turbo-Intercooler üzerine kurgulanmıştır.

Sürüş Konforu

Erkunt bütün modellerini maksimum sürüş konforu sağlayabilmek üzerine tasarlamaktadır. Sürücülerin tarih boyunca en çok çekindikleri ve rahatsız edici buldukları traktör özellikleri Erkunt Servet ile yüksek mühendislik deneyimlerine dayanılarak daha konforlu hale getirilmektedir. Bu özellikler hem sürüş esnasında sürücünün vücut güvenliğini sağlarken hem de araç içerisinde ki sarsıntıyı minimum seviyeye indirmektedir. Servet modeli ile sürüş konforu sağlayan özellikler ise şu şekilde sıralanabilmektedir.

  • Ergonomik Oturma Düzeni
  • Yumuşak Vites Geçişleri
  • Geniş Görüş Açısı Sağlayan Kabin
  • Sürücü Kabinine Toz ve Sesin Girememesi
  • Konforlu Yolcu Koltuğu
  • Dijital Klime

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir