Erkunt Nimet Serisi

erkunt_nimet

Erkunt Nimet, Türk çiftçisinin göz bebeği konumundadır. Her türlü beklentiye ve ihtiyaca yönelik olarak dizayn edilen modeller farklı kabin, vites, güvenlik çerçevesi ve platform seçenekleri ile çiftçilerin seçimine sunulmuştur.

Yakıt performansı ile çiftçiye sağladığı katkıların yanı sıra düşük zararlı gaz salınımıyla da doğa dostu olmasıyla dikkat çekmektedir. Tasarımıyla ve özellikleriyle ön plana çıkan seride 16 farklı model tercihinde bulunulabilmektedir. Serinin bazı modelleri 2800+400 kilogram seviyesine kadar kaldırma kapasitesine sahiptir. 280@ NM seviyesinde maksimum tork sağlayabilmesi nedeniyle pek çok çiftçi tarafından tercih edilmektedir.

Motor ve Şanzıman

Erkunt Nimet serisi oldukça güçlü ve her türlü beklentiyi karşılayabilecek seviyede olmaları nedeniyle dikkat çekmektedir. Çevreci motora sahip olan seride farklı modellerde farklı vites seçenekleri sunulmaktadır. Serinin modellerinde motor emisyon seviyesi Tier3A ile Tier3 seviyelerindedir. Motor güçleri ile dikkat çeken serinin modelleri kapasiteleri ile adeta göz kamaştırmaktadır. Motor,  maksimum olarak 47Kw ile 50Kw arasında değişen güç seçenekleri sunabilmektedir. Nimet serisi motor anlamında sağladığı güç verimliliği ile takdir toplamaktadır.

Sürüş Konforu

Nimet serisi hem iç hem de dış tasarımıyla göze fazlasıyla hitap etmektedir. Serinin fazlalık içermeyen öz görüntüsü beklentileri fazlasıyla karşılar niteliktedir. Üstün donanım harikası Erkunt Nimet serisi iç tasarımıyla adeta çağının ötesinde bir tasarım görüntüsü sergilemektedir. Her türlü yol tutuş ve sürücü konforunun düşünüldüğü seride başlıca konfor unsurları şunlardır;

  • Dijital Klima ve MP3 Çalar
  • Konforlu ve Vücudu Kavrayan Koltuk Yapısı
  • Sürücün İsteğine Göre Yukarı-Aşağı veya İleri-Geri ayarlanabilir Direksiyon
  • Geniş Görünüm Açısı ve Ses-Toz Geçirmeyen Kabin Özellikleri
  • Kolay Erişim Sağlanabilen Kumanda Sistemleri
  • Joystick ile Kolay Geçiş Sağlanabilen Vites
  • Her Türlü Beklentiyi Karşılar Nitelikle Kumanda Panelleri

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir