Playstore ve Subway Surfers Apk İndirin

Google Play Apk

Akıllı telefonlar için mağaza görevi gören Google Play kendi başına içerisinde ücretli ya da ücretsiz olarak sunulan, indirilebilen kişilerin veya firmaların kendi uygulamalarını yükleyebildikleri market olarak bilinir. İçeriğine giriş yapıldığı zaman yeni çıkanlar, üst sıralar, editörün seçtikleri gibi çeşitli yönlendirmeler ile en revaçta olan en çok indirile uygulamaları indirmeniz sağlanabilmektedir. Google Play uygulamaları olarak ülkemizde en çok tercih edilen banka mobil uygulamaları, E-Devlet, Sosyal Medya uygulamaları gibi önemli yere sahip olan ciddi yatırım yapılarak oluşturulan uygulamalar indirilebilmektedir. Aile, çocuk, oyun, eğitim gibi kategorilerde de ücretli ya da ücretsiz indirilme imkanı sunmaktadır. Google Play günlük olarak en çok ziyaret edilen alanlardan birisi olarak da akıllı telefonların vazgeçilmezleridir.

Kaynak: Playstore Apk indir

Subway Surfers Apk

Android telefonlarımızda veya tabletlerimizde mutlaka indirilmiş olan oyunlardan birisi olan Subway Surfers bilindiği üzere sürekli koşan bir karakterimizi yönlendirmemizle sürükleyici bir şekilde devam ediyor. Bölüm ilerledikçe koşan kahramanımızın hızının artması yolda bazı karşımıza çıkan önemli ekipmanları almakta zorluk çekmemizi sağlıyor. Bu gibi kaçırdığımız ekipmanlar vagonlardan kurtulmak için büyük bir dezavantaj olabiliyor. Ayrıca arkamızdan bizi kovalayan güvenlik görevlisini bir şekilde atlatmamız gerekiyor. Ne kadar çok altın toplarsak o kadar çok daha iyi kahramanımızı geliştirebiliyoruz. Tüm bu zorlukları aşabilmek için hileli Subway Surfers apk dosyasını indirerek telefonlarımıza kurmamız gerekiyor. Tabletler için de kurulması mümkün olan bu oyun ile inanılmaz anlar geçirebilirsiniz. Oyunun kontrolünü tek parmakla yapabilmeniz büyük bir kullanım kolaylığı sağlarken grafiklerinin 3D olması, ses kalitesinin de harika olması ile oyundan büyük bir haz alabilirsiniz. Hileli Subway Surfers apk ile oyunu daha da kolaylaştırabilir tüm zorlukları rahat bir şekilde aşabilirsiniz. Para hileli olarak oyuna dahil olmanız sizin için inanılmaz bir keyif olacağı için oyunun adeta müptelası olabilirsiniz.

Kaynak: Subway Surfers Hile Apk indir

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir