Claas Atos 350- 220

claas-atos-01

Claas Atos 350- 220 modelleri Claas markasının en iyileri arasındadır. Teknolojinin harmanlanması ile birlikte oldukça güçlü derecede traktör üretilmiştir. Kolay bir kullanıma sahip olması da aslında bu modelin asıl tercihler arasında yer almasını sağlamaktadır. Güçlü bir şekilde üretilmesi de yine bu serinin seneler boyunca kullanılmasını sağlar.

4 sütunlu kabine sahiptir. Ayrıca maksimum 140 litreye kadar dizel tanka sahiptir. Arka bağlantısı ise 4.8 tona kadar kaldırma kapasitesindedir. Maksimum da dört hidrolik çıkışı vardır. Şeffaf sunroof özelliği de diğer bir özelliğidir.

Motor ve Şanzıman

Claas Atos 350- 220 serisinin üç adet modeli bulunmaktadır. Bu modeller ise 350, 340 ve 330’ dur. Bu modellerin arasında motor güçlerinin değişiklik gösterdiğini söylemek mümkündür. 350 modelinin maksimum gücü 80’ dir. 340 modelinin ise maksimum gücü 75, 330 modelinin ise 65’ dir. Tüm modellerin motoru farmotiondur. Şanzıman tiplerinin ise değişiklik gösterdiği görülmektedir. 350 modelinde şanzıman tipi twinshift/ trishift iken diğer modellerde şanzıman tipi twinshift’ tir.

Tüm modellerin ebatları aynıdır. Toplam uzunlukları 4230 mm iken; toplam yükseklikleri ise 2710 mm olarak ölçülmüştür. Bunun haricinde dingil mesafeleri de yine aynıdır. Dingil mesafeleri ise mm olarak 2400’ tür. Boş ağırlık 350 modelinde 4500 kg iken; diğer iki modelde de 4000 kg’ dir.

Sürüş Konforu

Claas Atos 350- 220 serisinin sürüş konforu çok iyidir. Tercih edilmesinin bir sebebi de aslında sürüş konforunun iyi olmasından kaynaklanmaktadır. Koltuğun son derece rahat bir tasarıma sahip olduğu görülmektedir. Bu da tüm gün traktör başında geçiren çiftçilerin işini daha da kolaylaştırır. Kusursuz bir tasarıma sahip olması da yine en çok tercih edilenler arasında gelmesini sağlar.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir