Landini Globalfarm Serisi

landini-global-farm-02

Çiftçilerin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan traktörler, teknoloji ile harmanlanarak üretilmeye başlamışlardır. Bu da çiftçilerin işlerini kolaylaştırmaktadır. Bu traktörler gerek motor güçleri gerekse de sürüş rahatlıkları ile çiftçilerin işlerini daha kolay bir şekilde yapmalarına yardımcı olmaktadır.

Landini Globalfarm serisi de aynı şekilde yüksel teknoloji ile çiftçiler için üretilmiş olan seri traktörlerden oluşmaktadır. Görünüşleri olarak da traktörlerin ilgi çekici olduklarını söylemek gerekir.

Motor ve Şanzıman

Landini Globalfarm serisi mekanik kontrol şekline sahiptir. Ayrıca bu serinin 83 bg/ 61 kW motor gücüne sahip bir modeli de bulunmaktadır. Tip olarak dizel, su soğutmalı ve turboşarjlı olarak görülen bu modelde, maksimum devirin 2200 olarak hesaplandığı da görülmektedir. Dört adet silindire sahiptir. Yakıt deposu olarak da 90 litre belirlenmiştir. Bu serinin içinde daha yüksek motor gücüne sahip olan traktörler de bulunmaktadır. Kontrol şekli mekanik olan bu model de serideki diğer modeller gibidir.

Ayrıca 30 km saatteki hızıdır. Genel olarak bu serinin tercih edilmesinin en büyük sebebi de bu tür üretilmiş olan traktörlerin yüksek oranda yakıt tasarrufu sağlamasıdır. Ayrıca uzun olan işin daha kısa bir sürede bitirilmesi de zaman tasarrufu sağlayacaktır. Görünüş olarak da oldukça şık olması yine tercih sebeplerinden birisi olarak kabul edilebilir.

Sürüş Konforu

Landini Globalfarm serisi traktörler sadece yakıt tasarrufu ile zaman kaybını önlemeyi sağlamamaktadır. Aynı zamanda sürüş konforunun da iyi olmasından dolayı tercih edilmektedir. Ayrıca bakım kolaylığı da sağlaması yine çiftçinin işini kolaylaştırdığı için tercih edilmesinin sebeplerinden birisi olarak görülmektedir. İç tasarımı ve dış tasarımı olarak da ilgi çeken bu traktörler sürüş konforu ile teknolojinin de birleşmesi ile en çok tercih edilen traktörlerden olmayı sağlamaktadır.

[pdfviewer]https://www.traktorler.net/wp-content/uploads/2017/11/landini-globalfarm.pdf[/pdfviewer]

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir