Ursus C- 380M

c380m-01

Polonya merkezli bir traktör üretim firması olan Ursus, sağlamlık ve verimliliği esas almış bir markadır. Bünyesinde bulunan C- 380M modeli ile yüksek kapasiteli kaldırma gücü, yeni nesil motor, ergonomik kabin gibi özellikleri karşımıza çıkmaktadır. Ursus C- 380M modeli, çiftçilik ve tarım faaliyetleri için son derece uygundur. Ekstra ekipman açısından da geniş bir modeldir aynı zamanda. Kontrolü kolay sağlanan ve mekanik bir sisteme sahiptir.

Motor ve Şanzıman

Ursus’un son dönem motor tercihlerinden olan, Perkins 1104D Euro 3 modeli bu araçta da kullanılmaktadır. Turboşarj özelliğine sahip motor tipine sahiptir. Motor gücü açısından 2200 d/ d oranına sahip olduğunu söyleyebiliriz. 4 silindir motora sahip traktörün silindir hacmi ise, 4400’tür.

Buradan yola çıkarak Ursus C- 380M için oldukça güçlü bir model diyebiliriz. Yakıt kapasitesi ise 120 litre şeklinde belirtilmiştir. Maksimum tork gücü ise 1400’tür. 12 ileri ve 12 geri vitesten oluşan şanzıman sistemi vardır. Senkroshuttle bir mekik bulunduğunu da ekleyebiliriz. Hidrolik kaldırma sistemi de yer alan özellikler arasındadır.

Sürüş Konforu

Kullanım kolaylığı sağlamak açısından model içerisinde hidrostatik direksiyon tercih edilmiştir. Yanı sıra, InterMix kontrol ve hassasiyet/ indirme hızı kontrol sistemi bulunmaktadır. Ursus C- 380M kapsamında, güvenlik açısından mekanik ve hidrolik kumandalı fren sistemi kullanılmıştır. Isıtıcı, ön ve arka çalışma lambası, sarı ikaz lambası gibi donanımsal parçalar araç içerisinde yer almaktadır.

Araçta aynı zamanda havalı römork fren sistemi ve üç nokta askı sistemi yer alıyor. Kabinli olan model de sunroof özelliği de bulunmaktadır. Ön ve yükseklik ayarlı taşıma kancası ile ekipman kullanımlarında faydalı olmaktadır. Klima, hidrolikli ve ön monteli hızlı kaplinler de diğer özellikleri arasındadır.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir